понедельник, 8 октября 2012 г.

те місце що ти назвеш... прихистком

Я давно не торкався клавіатури ... знаєте, щоб написати щось суттєве, малосуттєве, чи зовсім маловажливе в блог. Ч ина листок, в ворд, в блокнот, в інтернет. Просто щоб написати свої думки ,свої слова своє життя. Дописи які один за одним ішли б щодня з під твоїх рук і створювали б щось неперевершуване. Роман, книгу, цікавенний блог чи журнали життя.  Описували б величні події, субєктиівні чи просто сьогодення. всім відоме і просте чи просто тупе.


знаєте як буває що бездіяльність можна назвати найкомфотнішою річчю в зоін комфорту так і безтворчість можна назвати тим місцем яке можна назвати прихистком. Ти просто маєш мати щось настільке тихе - куди можна забитися і в кінці кінців померти. 


Іноді, та мабуть і часто існують люди що зверхні називати всесь світ домом і подорожі є невідємною частиною їх їства. Кожн енове мяке ліжко буде їхньою радістю а кожне тверде цікавим випробуванням. Кожне вологе від поту щастя а кожне чисте розкішшю. 

Іноді, та мабуть і часто існують люди що здатьні самі побудувати собі власне місце яке можна назвати домом. зручний будиночок квартиру чи навіть який небудь дім на колесах. Зліплений з землі, гівна. навозу, очерету, дерева. цегли, гупсокартону, цементу чи ідеально нових важковимовлюваних матеріалів будівництва помешкання. оздоблене на смак його мешгканців просторе тепле чисте світле затишне. Те яке не захочетсья покидати бо там є наівіть маленький або навіть великий погрібок зі смашними наливками і камін і плєд і мате або чай або прост окомпот. 

Іноді, та мабуть і часто існують люди для яких взагалі немає дому і немає племені немає затишног омісця і його не створити і не знайти. А єдине затишне це думки величезні думки і створені в уяві справжні виміри відмінні від нашого де їм так комфортно іде люди добріші чи зліші. Де речі простіші чи складніші де все інкаше, не так. Там ходять всі на головах? ...


Вартісне і цінне тут лиш одне... думка що всі ми шукаємо те місце яке зможемо назвати ... 
...

Комментариев нет:

Отправить комментарий