вторник, 29 мая 2012 г.

Звідси має бути вихід

    Людство розповзлося поверхнею планети швидко, як трава. Тільки на відміну від трави воно не використовує неорганічні речовини для відтворення собіподібних. Воно має звичку знищувати інше життя заради продовження свого.

Побічним продуктом настільки егоїстичного бачення світу, стало не лише пристосування, завдяки вбивствам, до будь-якого середовища планети, але і розкішна здатність вигадувати все складніші збочення. Починаючи від одягу і прикрас створених із решток "жертв", ефективними способами війни з живими організмами, навіть собіподібними, і закінчуючи високодуховними способами втручання в мозок як то психологія, реклама і політика. Маніпуляція замішана на бажанні свободи і тупість замішана на думці про унікальність.

   Звідси має бути вихід...

Але нащо його шукати? В цьому загниваючому соціумі, сповнений запахом рокладаючоїся плоті,  яка йде десь зсередини мозку. Він ніяк не згниє, це природньо, адже він живіший живого, хворіють лиш ті хто проти.

Нащо порушувати систему і йти проти, нащо, якщо можна бути просто в ній.
Сидіти в золотій клітці і прислуговувати в пеклі.
А не горіти як ще один будиський монах облитий бензином.



Десь дареко згори, просто спостерігаючи за всим цим можна побачити і зненавидіти більшість аспектів людської природи: злість і ненависть, хіть і заздрість, лицемірство і продажність.

Тоді хочеться нядягнути нове обличча і забути старе.

Можливо просто тому що я не успішний.
Бізнесмени п"ють моє вино, селяни оброблюють мою землю, альфи трахають мою жінку... а я просто мізантроп і соціопат, сам винний в своєму становищі і переконаннях.


П.С. Скоро літо сучки, радійте

Комментариев нет:

Отправить комментарий