среда, 25 апреля 2012 г.

Вислухати

    В цих безкінечних світах самотності єдине що часом потрібно людям так це не секс, не тепло, ба навіть не розуміння. НЕ ОДНАКОВИЙ ХІД ДУМОК. Він був таким близьким до мене - НАХУЙ... найбільше на що всі купляються - на бажання бути вислуханим. Нікому навіть не потрібно нічого казати у відповідь. Ти просто читаєш читаєш читаєш, слухаєш слухаєш слухаєш - і ось тебе вже люблять. Те що ти відповідаєш інша справа...

    Дарма що ти думаєш що цей чувак мутант і ти би скоріше засунув(ла) в дупу гадюку, ніж заснув(ла) з ним в одній кімнаті напідпитку. Дарма що інтелегентні манери не дозволяють тобі сказати яка ж ця дівчина тупа блядь. Ти вислухав(ла) їх киваючи головою - і вони повір надзвичайно вдячні. Бо відчуття самотності холодно обпалююче, а відчуття присутності вже тепле саме по собі.

   Чаруюче ж відчуття однаковості насправді змінюється почуттям нудьги і передбачуванністю подій - що набридає. Простіше просто зоставатися егоцентричним мудаком, якого слухають. Ніж егоцентричним мудаком якого слухають, а потім попускають ті хто його слухали - адже це вам не потрібно?

Комментариев нет:

Отправить комментарий