воскресенье, 30 октября 2011 г.

Довгий шлях додому, або Стосунки і бюрократія


….в теперішніх стосунках почуття чистого вигляду не мають сенсу, за зростаючою бюрократією ти можеш поцілувати в щічку об’єкт твого бажання, лише після 2-гого побачення і подарованих цінностей: як то пак шоколадка, квіточка, білетик за проїзд на суму не меншу від 20-30 гривень. Про це твердить 5 та норма закону про стосунки. В губи після 5 того … секс – о хіба в тебе є стільки грошей?
      Все є простіше коли ти не дотримуєшся норм і правил назначених соціальним стандартом поведінки … ПРАВОПОРУШНИК! ЗБОЧЕНЕЦЬ! ВИРОДОК! - Досить споювати бідних дівчат і трахати їх на першому побаченні не пам’ятаючи їх імені! – Вони були не проти? ЩО! ДА ЯК ТИ СМІЄШ! *удар*

      Мила сім’я, житлове приміщення стандартного  об’єму, робота, премія, своєчасне відвідування виборів і книжного клубу організованого твоїми сусідами, в спробі прочитати історичні трактати і переключившогося на бульварну пресу, детективи і книжки “Черний змей” чи “Сматращий”…. Влаштування власного життя і життя твоєї родини та дітей, шкода що старша сестра стала шльондрою, жінка стервою, а молодший синок копрофілом і хіккє… шкода, та ось жорстока старість, коли по параграфу 15 закону про пенсійний вік ти маєш піти з роботи і не вимагати від держави нічого окріп Пенсії, а від свого життя нічого окрім ще однієї порції не надто дорогого, але оп’яняючого алкоголю.

     Алкоголь - одна з найдревніших наркотичних речовин випробуваних людством окрім сексу. Алкоголь – одна з найдоступніших у виготовленні наркотична речовина окрім …сексу? . 

     І ось твоє жалюгідне існування підійшло до закінчення. Правляча партія еліти не завдалася клопотом  підтримати саме тебе на виборах. Твоє начальство не завдалося клопотом підтримати саме тебе пропрацювавшого  40 років “У СТАНКА” працівника з досвідом. Твоя сім’я не завдалася клопотом підтримати саме тебе в цей смутний час батька сімейства. ВСІМ ПОСРАТИ БО ТОБІ БУЛО ПОСРАТИ … а як кажуть «Майбутнє на тебя насрало, Бо ти просрав своє минуле». І ось уже впустив ти руки і випивка вплелася в горло і мозок ледь працює поки, не вп’ялось в горло стигле дуло. І зводиться тяжкий курок і цвіркає простий затворник ну далі БОМ кишки і кров… все ясно ну і чорт з тобою.

     Сім’я, робота, потреби щоденного споглядання. Все це приходить на диво швидко. Твоє минуле, твоє єство. ТИ ДУРЕНЬ… дурень Що тут ще сказати

Все могло бути простіше. Партія могла бути не такою ти інше . Але все одно доки єство твоє тут ТИ зробив би так само. Тож не сумуй мій блудний сину, повертайся додому.


Комментариев нет:

Отправить комментарий