четверг, 1 марта 2012 г.

до сраки

Усім до сраки на не здатні до здійснення мрії мудаків, яскравих невдач сповнених дійсностю блаженних виродків соціальної драбини. Всім пофігу на інакші оболонки, на друзів, знайомих, коханих, всім посрать на сім"ю і колЄг. Єдине вартісне і існуюче в цьому моменті неповторного мутаціонного життя - ЦЕ ВЛАСНЕ Я!

Усім до сраки твої здобутки, надії і сподівання, твої переживання, нерви, слова, крики, ба навіть постріли у власну голову чи привселюдне самокатування. Так можливо тебе нагородять 2-3 неохочими, нещирими, награними зойками, коли ти своїми неподобними діями увірвешся у чиюсь вранішню зону комфорту. ТАК! я тут їду ледь виспаний на роботу, а якийсь ідіот кидаєтсья під потяг -ЙОЙ! От дибіл!

Усім до сраки національна свідомісь, автентичнісь, обранісь і політичні програми, за якими через 5 років ти станеш невразливим соціально забезпеченим ідеальним членом суспільства з 3 діточками, дружиною, будинком, машиною, килимом на стіні і навіть без жодного кредита на електротехніку.

В цьому світі вічної боротьби з болем, нудьгою, сумом і рештою постійно повертаючихся незручностей, зарадити яким може хіба що опіум в великих кількостях внутрівєнно, єдине на що людям не насрати є власне величезне почуття важливості.


Комментариев нет:

Отправить комментарий