пятница, 2 марта 2012 г.

...не як завжди

   Я не пяний, як завжди буває. І нове одкровення не привносить в мій розум наркотичне опяніння чи шаманський транс. В ці 4 години ночі, коли за вікнами лунає довгий весняний дощь і весь залишковий сніг розтає в кисіль і стає брудним мов привокзальний бомж, в цей час на душі найбільше спокійно і хочеться писати про те що людство приречене через свою внутрішню оцінку буття.
    Я завжди намагався бути до дідька чесним із своїм невидимим читачем, виливаючи на очі нестримний потік світоглядних роздумів шизофренічного мозку. Текс здобрений синонімами і занадто приправлений порівнянням, мав яскраво описати цю лінію свідомості з мого Я у ваше... Не все правда трапляєтсья так як бажано. Я не навчився за декілька років розкішно грати блюзи на харпі. Не став гарним музикантом гри на гітарі. Не отримав колонку в журналі, не випустив збірку віршів чи оповідань. Я не маю впевненності, а головне злості і пафосу іти далі, напролом - до мети, усім на зло! Абодай вдавляться яскраві журналюги своїми статтями, розкішні автори віршів римами, а новий десяток письменників своїми еротичними описами порнографічного змісту чи політичною заангажованістю рядків. хай вдавляться політики своїм баблом, а люди захлинуться від власної жадібності, і хай кожен трахає себе сам кол изахоче трахнути когось іншого... ну. Але так як цього явно не здіснитсья я можу трахати всіх інших у рядках свого світоглядного блогу сповненого емоціями і викриками скільки мені заманеться.

Можу розказувати про велич і культурну спадщину народу, про можливі шляхи розвитку політичної спрямованості і розвитку держави, про те що всім потрібно робити. Ха ! Але ж в мене немає ні докторського ступеня з цих питань, ні досвіду, ні вміння - скажете ви і будете цілковито праві. Вам абсолютно немає нащо слухати мене. Ви маєте слухати того кого слухали завжди - Інших таких само тупих мудаків і думати що це сказали саме ви. Енджойфол

   Дивлячись в світи глубоководної риби, яка майже не користується зором і абсолютно впевнена, що таких істот як люди не існує, можу сказати, що люди проміжна ланка, якій так сильно потрібна вигадана благодать бога і яка всеж так сильно стараєтсья в нього не вірити. Коротше тупа ланка парадоксального ірраціоналізму. 

П.С. Зробити інгаляцію спиртом чи що?

Комментариев нет:

Отправить комментарий