понедельник, 23 апреля 2012 г.

Аголтілий неприкаяно підсвідомий расизм

    Щож мої юні друзі і "еліто"-читачі блогу не існуючого в уяві більшості населення планети Я не можу змусити вас вірити. Намагатись і прагнути досконалого. Я не можу вас підвести чи зрадити.  Лише іноді спричинюючи собі біль, я пишу сюди свої розбиті думки, які попереджую Є ПЛАГІАТОМ всього, що могло вигадати людство за час свого буття. Так я не унікальний та і ви теж. Ми завжди, майже завжди не є чимось новим, лише процент коктельного входження в наші серця думок є різним, в когось більше консервативних думок . В когось суїцидальних, правих, лівих, чи наркомансько-шизофренічних. ... Навіть якщо почати все з початку результат майже відомо був би іншим...

     Депресивно стара пісня Кеша має ввести вас в стан думання. І саме тут я почну травити свої цікаві історії...
     Джаст фор елітокотів

 м  Ще з початком колоніалізму Європа мала усвідомити, світ населений міліонами несвідомої форми життя - іншими расами.
    Ми дали їм право вибору бо вони "такі самі як ми". Але в нас досі тече голуба кров і хоч європа вже давно не керує світом, це втрачене панівне місце свідчить лише про одне - останні з виводку генного розвитку людства стануть найменш масовим експерементом еволюції.
    Скоро в європі запанує арабська мова і віра, а залишки поринуть в негроїдно китайському впливі  сходу. Так як колись новоприбулі на іспанський континент європейці - нова арабська інквізиція викоринить рух непокори... й ось над європою бованять півмісяці.

   Нам не треба далеко рушати за прикладами. більшість розвинених країн  світу потерпає від руху біженців і емігрантів. Ми стаємо старішими, а вони молодшими. І розвиток нашої соціалістично ліберальної думки їх лише підтримує. Дідько, де цей реакціонерно консервативний зародок що вимагає відтягувати відновити і трощити? Він залишився десь в кінці 2 світової.... Застиглий в льоді думки неправильності.

Скоро сморід гниючого сміття і плоті досягне ваших вух, а звук іншомовних голосів ніздь.
І коли п"ята клона вдарить з середини не буде часу ставити зовнішні фронти.

   Ми не виграємо о няша Брейвік, бо для того щоб привернути нашу увагу мало сотень жертв.
Для того щоб нас розворушити треба відібрати в нас суші, айподи, айпади, стільники, зарплати комедії і телебачення взагалі. Згвалтувати наших рідних і винести в повітря памятки історії. А коли це станерться буде вже пізно.

   Я не проти рівності в світі, але як казав Гюнтер у своїй расовій теорії, кожна раса створена для певної цивілізації і присмак нордичної крові в крові африканця буде так само руйнівним фактором для виживання в африці як і присмак крові африканця в скандинавській нордичній крові в великих снігах...

Комментариев нет:

Отправить комментарий