воскресенье, 17 июня 2012 г.

Без пруфів ...

    В світі стандартизації і механізації коли сама сутність людини покладена на конвеєрне виробництво, а за кожен етап розвитку відповідають конкретні установи і механізми усунення небажаних елементів, стає тісно "мутантам і шизойдам". 
    Звичайно нас усували і раніше, спалювали на вогнищах закопували в гівно чи вдягали в смішний різнобарвний одяг з дзвіночками. Але здебільшого всім було похєр, розкиданість людини по планеті дозволяла існування з мінімальною соціальною взаємодією. Допоміг сусіду раз на рік - гарний сусід, раз в місяць вивіз на ярмарку сало - то ти вже бувалий торговець. 

     У світі стає все тісніше і в таких скупченнях як міста людина має перебувати в постійній соціальній взаємодії якщо прагне вижити. А в таких скупченнях руйнуються старі реалії і стандарти. Набуваються нові масові думки і рухи. А небажані клітини мають бути оголошені ворогами і знищені.


      Поговоримо про реалії краси і партнерства. Саме ті що манять вночі мозок малих школярів, хлопців і дівчат, або будоражать розуми людей в самому соку і буйству молодості. В природі від початку віків первинна краса означає - здоров"я. Здоровий індивід що не має болячок і проблем виглядає зовнішньо привабливо - привабливість і краса є не чим іншим як внутрішнім відображення бажання до парування. Коли чоловік каже ви вродлива жінка насправді він каже - Я би вас трахнув.  Тоді як тезис - боже яка страшна, означає - да ну нафіг. Первинно це мила функція продовження свого роду з найбільш вдалим партнером. 

     Що ж іде далі. На жіночий рід покладена функція стабільного відтворення, а тому сильних генетичних мутацій в жінки не має бути. Самка має народитись стало нормальною і обрати найбільш перспективного партнера. Саме тому найбільш поширений образ ідеального партнера, принца мужика і просто вдалого самця з вдалими ознаками, щоб спростити дію мозку більшість перинних стандартизованих ознак підходящої пари зашиті на примітивному рівні підсвідомості. Ми можемо сильно не вдаватись в деталі чому саме цей окремий індивід нам подобається або же ні, ми просто це вже знаємо.
     На чоловічий же рід покладена в розмноженні функція випробувального полігону еволюції. Розброс генних мутацій може бути шокуючим і на світ може народити як безумний геній здихля так і тупий силач що перекусує зубами шпали. Відповідно удачею їх генів буде можливість продовжити свій рід передавши наступному поколінню ці вдалі генетичні ознаки. Або згинути на самоті не удостоївшись увагою самиць.
     Ясно що при такому розподілу більш вдаліші генні мутації будуть користуватися куди більшою популярністю, а інші можливо і вдлаі в чомусь іще не будуть користуватися нею зовсім. таким чином багацько невдалих генних мутацій буде відсіюватись і здихати очищуючи генофонд вищої раси. Але несподівано на сцену виходить геній людського розуму...

    Вводяться такі поняття як пара, святість браку, одножонство і відповідно шлюб. У висновку стає ясно що одному мужику одну бабу, а одній бабі одного мужика. Не ясно залишається правда що робити з тим що баби живуть часто довше і їх часто більше.  Виникає також проблема в тому що користуючись такою гучною соціальною нормою кожна баба хоче собі мужика, одного мужика. Але помітьте при цьому аж ніяк не скидаючи в вимогах до ідеального партнера. В висновку мужиків багато але всі мудаки або зайняті. Повтикавши поблукавши а можливо таки виконавши свій біологічний обов’язок і трахнувшись з якимось альфа самцем самиця ощетинюється і розуміє що вибирати треба з нагального асортименту дєрміца - і таки знаходить собі пару із будь чого продовжуючи рід цього будь чого. З чуваками інша ситуація - найбільш вдалі варіанти продовжують користуватися своїми перевагами і не обмежують себе в виборі самиць. Але невдалим варіантам тепер з нав’язаною соціумом думкою про необхідність шлюбу про можливість і доступність про те що кожнмоу самцю самку - стає не по собі. їм 100% ясно що в них має бути самка, але те що вони мають її якось ще заслужити не пояснено + не пояснено що ти можеш бути прото тупим мудаком і невдалою генетичною мутацією і що самки будуть дивитись на тебе як на фігно. В висновку фобії невдачі фейли депресії і марнування потенціалу. Ясно що ці генні мутації не завжди можуть продовжити і якісно вплинути на генофонд соціуму - але млін! якщо уявити що в 50% мурах депресія через те що вони не можуть трахнутись з королевою мурашника - і від цього в них знижена активність і продуктивність, то до чого це приведе всю колонію мурах? :3  такі дєла. (тому всі мурахи баби з недорозвиненою статевою системою)

   Ну але не завжди - в висновку статистичних даних немає, але в більшості ці схєми все ж пахають - підвищений рівень виродження і розвитку і передачі різних генних хвороб компенсується розвитком медицини. І пофіг що цей чувак даун, гєй чи невиліковно хворий - ніхто не має стояти в нього на дорозі до передачі своїм дітям цього розкішного букету генів.  Головне медична страховка і робота. А ті хто прагне покращення раси срані нацисти! 

    Отож які основні тезиси можна почерпнути. 
1. Основа краси - це специфічне сприйняття здоров’я і генного різноманіття сексуального партнера, підкачане тіло, гарне волосся, приємний запах (окрема цікава тема з всілякими феромонами), відсутність механічних пошкоджень, пропорційність, розвинені вдалі сексуальні ознаки. Краса – хулєй! А духовна краса - це якесь збочення вже.
2. Не надто гарні люди в певних категоріях будь то жінка чи чоловік - не мають сильних шансів знайти няшку партнера. Звичайно винятки завжди існують і буває найменш доцільний і пристосований до даної ситуації індивід пристосовується і вдало використовує весь свій потенціал.  Отож змиріться баби - принців мало. Змиріться чуваки не у всіх мають бути тян. 

І запам’ятайте щоб щось мати треба прикладати зусилля.
Бо з нічого береться тільки ніщо.

Комментариев нет:

Отправить комментарий