четверг, 18 апреля 2013 г.

Сум

   Більшість людей не розуміє природу суму, взагалі сум в деяких культурах вважається абсолютно негативним і навіть гріховним. Сінто вважає первинним станом людини щастя і радість. Християнство - смирення. Сум має виникати як реакція організму на досить незручні суттєві подразники духовних чи фізичних сфер. Сум - це коли тобі немає що їсти і ти відчуваєш голод, це коли ти втрачаєш близьких і відчуваєш неминучи зміни і дискомфорт порушення зони комфорту. Сум це НЕ коли ти сидиш і дивишся в вікно і розумієш, в вищих філософських поняттях життя тлєнне. Житят насправді одне з найчудовіших витворів абсолюту варіацій. Нейвеличніший здобуток як мінімум цього куточка галактики і шалена удача, що ти живеш саме зарз і саме тут і при цьому являєшся Розумним, аналізуючим і думаючим організмом. Витрачати принаймні хвилину цього дару на сум - гріховно...

   Так думає більшість... 

   Сумні мелодії, сумні настрої і мотивації, книги, вірші, творіння. "Мистецтво ніколи не витікає зі щастя" колись сказав хтось і був забутим. Але зрештою нащо людству сумне мистецтво? Що суттєвого творив негатив?  що суттєвого можуть дати песемісти і негативи? Коли ваш настрій більше тижня знаходиться за межею обєктивно щасливиого мислення - вам варто лікуватись.
Також варто лікуватись якщо ти гей. Непогано б було лікуватись якщо ти розумово відсталий. Не підпадаєш під ГОСТ. лікуватись взагалі варто всім неугодним. Політикам, феміністкам, сєктантам, продавцям фігні коло метро.  Тупим малолєткам. персонажам відєо з ютюба. Вилікувати! Все це треба вилікувати бо це є лиш відгомоном армагєдєцу реально нормального людства який гряде, як казав бомжуватий на вигляда пророк ще в древньому римі КІНЕЦЬ ВЖЕ ЗОВСІМ БЛИЗЬКО! 

   Не стверджую щ осум і має бути обєктивною нгрмальністю, але якщо здерти з лиця землі всі тіні то що залишитсья? Просто є люди що відповідають йому, жителі тіней що знаходятсья в його променях постійно. І навіть боги що живуть лиш там і приймають під своє бридке крило найгірших членів соціуму) . Це не я ... Але все буває.

Комментариев нет:

Отправить комментарий