среда, 24 августа 2011 г.

День незалежності, або ж у 20 вже можна іпацця ...

...Все просто і до невимовного сумно. Немов пристаркувате невідоме дідько тулить тобі в рота хуєць.

   Радій, твоїй країні 20. Ювілей і вся справа. Твій президент найкращий, твоя рада найрозумніша і найпрофесіональніша. В наступному році твоя країна зустрічає Євро. І взагалі готова до перемог і здобутків.
   На твоїх вулицях О Києве багато людей в вишиванках. Як колись давно - пам’ятаєш?
   На твоїх вулицях стільки туристів, стільки тупих готових вірити... Як колись - пам’ятаєш?

На твоїх вустах пустка. і ти слухаєш як я граю самотньо у напівпустому просторі гидку музику. Тобі байдуже що виринає з моїх легень бодай це був би не перегар.

  День незалежності, від кого? від чого? нові угоди які дозволяють російському флоту знаходитись на нашій території хоч до всирачки, енергетична і т.і. кабала. Як приємно бути незалежним у своїй розкішній залежності. А гроші - йдуть кому треба. Нові наркотики, старі наркотики, все що я хочу почути - він гарно писав, так він вмів зіграти . Але це мрія і душевний гній. Я лиш один з небагатьох...

 
Сцена де виступає бидло, бидло що слухає бидло що виступає... бидло що протестує проти бидла у натовпі бидла що слухає бидло що виступає... і бидло що охороняє бидло що протестує  проти бидла у натовпі бидла що слухає бидло що виступає...

   Як просто, як сумно...

Ще один день незалежності, можливо разом із ним дорослішає "електорат". Можливо ні.

Але що зрозумів я, так це те що поруч з молоддю, яка вижирає все що горить, поруч з талантами які грають все що бриньчить, поруч зі співаками які співають все що звучить. Я виглядаю вбого і тускло. Правда всім до попи, віра всім до одного місця. Якщо ти маєш кайф то поділись - якщо горе, сховайся подалі. Тут місце щастя, твій сум нікому не потрібен ... твій сум нікого не єбе..

Енжой...


Комментариев нет:

Отправить комментарий