четверг, 2 августа 2012 г.

Лицемірство

Лицемірство
     Лицемірство, блюзнірство, називайте як вам заманеться, але люди завжди грають ролі. Хтось надягає маску заразди захисту, хтось заради того, щоб досягти певних цілей. Неважливо ким ви себе уявляєте, ким ви є насправді - вжаливо ким вас бачуть інші. Адже соціальна думка про вас набагато важливіша за вашу особисту думку про весь соціум.
      Це Я можу сказати - ВСІ ВОНИ МУДАКИ! або щось типу ВСІ БАБИ БЛЯДІ! ... насправді все це надто максималістично суб"єктивно і надто голосно. Це не відображдує дійсність, але явно відображує одну з її сторін.


     Неможливо побачити правду не перебігаючи дорогу брехні. Адже брехня скрізь. Правда, вона якась надто суб"єктивна, надто невимушено дитяча. Той хто більше вміє брехати і лецемірити суттєво набагато більш дорослий. ДОРОСЛІШАЙ СЦУЧКА! Правда вона проста, чиста. Вона як чистий кисень, надто сильно впливає на людей, п"янить, а то і вбиває. Робить їх нечутливими, вводить їх в стан аффекту. 

     Якби ми були котами, нам би була не важлива правда, ми би її і так бачили. Рухи тіла, виділення гормонів і збільшення частоти серцебиття. "Про" на цьому грунтують науку, що будує милі пристрої детектори брехні. А коти мило мурчять. Богам же все відомо. Але нам не відомо все про богів.

      Я не люблю лицемірство. Так в багатьох випадках нам потрібно натягувати на себе маски тих ким ми не є насправді. Якщо ми не будемо натягувати ці маски ми навіть можемо не вижити в багатьох ситуаціях, не добитись успіху і приємно правильного результату. Але якою ціною? Так оптимальне дійсво правди в світі неможливо. Якби всі завжди казали те що думають вже воцарилась би скірізть хаотична анархія.

      Соціальна взаємодія і соціум, побудований якраз на тому що кожен має норми і грані того ким він має бути, тим що він має казати і тим за що він не має переходити. Нас обмежує закон, мораль, суб"єктивні особливості мислення родичів і близьких людей. Ми не можемо виходити за все це. Просто плювати в обличчя тим, хто нам ненависний і робити те, що ми прагнемо. А ті хто так роблять називаються ... хм, а як вони називаються? Перформанс анархо нью едж митцями? Я не знаю,  але буває і таке. Всяке буває і світ відображення тог,о що може бути. Саме інсування життя - неможлива суб"єктивна дія що є.

     Донести я хотів би до вас відразу до лицемірства. Але я також щодень надягаю маску нормальності, а іноді і щастя, щоб сховатися від пронирливих очей буденності.
- Як ваші справи?
- Нормально, дякую, а ваші?
- Чудово 
- От і прекрасно.
   Ніхто не заслуговує на відповіді в негативному сенсі. Ніхто не очікує на відповіді в негативному сенсі. Більшість розмов людей давно перейшли з грані особистої цікавості у відділ соціальних норм вихованості.
   ВСІМ ЦИМ ЛЮДЯМ НАСРАВДІ ПОХУЙ ЯК ВИ! - о дякую капітане очевидність.

Нам будь ласка два прохолодних лимонада з льодом І ОДИН ЛІТР СПИРТУ!

Лано. Лицемірю. Ми просто зайшли у ваш чудесний заклад відлити. Допобачення. ;)

Комментариев нет:

Отправить комментарий